Ontdek Colombo Blond

Talrijke ontdekkingsreizigers hebben hun leven al geriskeerd om bijzondere hoppen te vinden. Cristoforo Colombo zette in 1492 voet aan wal in Amerika waar hij werd bedwelmd door de geur van citrusvruchten en tropisch fruit van Mosaic hop. Volle weelderige ranken vormden zo het decor voor zwoele avonden met bijzondere Belgische bieren.

Dé basis van ons recept – jouw ontdekking!

European-Beer-Challenge-2023-Gold
rimor-brewery-colombo-bierwebshop

Smaakprofiel

Aroma
4/5
Zuur
1/5
Zoet
2/5
Bitter
2.5/5
Body
2.5/5
Droog
2/5
Nasmaak
3/5
Koolzuur
3/5
Fris en toegankelijk goudblond bier met verfijnde aroma’s verkregen door dry hopping van Mosaic hop en Mandarina Bavaria hop.
hopbellen-mosaic

Mosaic Hop

citrusvruchten en tropisch fruit

Houblon

Mandarina Bavaria Hop

lichtzoete tonen van mandarijn en citrus

Wereldkaart-vector

Mosaic Hop uit Washington
Wist je dat er mannelijke en vrouwelijke hopplanten bestaan? Alleen de onbevruchte bloemen van de vrouwelijke planten zijn geschikt om te brouwen. In België is het zelfs verboden om mannelijke planten in een straal van 5km binnen een hopveld (met vrouwelijke planten) te planten.

Mandarina Bavaria Hop uit Duitsland
Wist je dat hop een van de snelstgroeiende planten ter wereld is (zo’n 10 cm per dag) en familie is van de Cannabisplant. High ga je er (helaas) niet van worden
😉

Benieuwd naar de smaak van onze Colombo Blond?

Scroll to Top

Ben jij oud genoeg om Rimor te ontdekken?

Helaas ben jij nog te jong om Rimor te ontdekken. Houd vol, het is het wachten meer dan waard 😊!

Ben jij oud genoeg om Rimor te ontdekken?