Home » Barentsz Winter
Ontdek Barentsz Winter
Om ijskoude zeeën te kunnen bevaren, struinde Willem Barentsz eerst heel de wereld af op zoek naar noodzakelijke kruiden voor in zijn bieren. Bij het kappen van kaneelbomen in Ceylon kwamen heerlijke warme aroma’s vrij en in Zuid-Amerika wezen afstammelingen van de inca’s hem op de zoete smaak van Passiebloem. Deze ingrediënten bleken onmisbaar om het Barentsz Winterbier te maken waarmee hij elke storm trotseerde in zijn zoektocht naar Spitsbergen.
Dé basis van ons recept – jouw ontdekking!
Smaakprofiel
Passiebloem
Zoet & bloemig
Ceylon Kaneel
Subtiele, warme en aangename smaak
Ceylon Kaneel uit Ceylon
Wist je dat kaneel de boomschors
is van de kaneelboom. Ze worden verkocht als poeder of stokjes
opgerolde schors. Canella is het
Latijnse woord voor stokje.
De beste kaneel komt uit Ceylon,
nu genaamd Sri Lanka.