Ontdek Rimor

Rimor, écht ambachtelijk Belgisch bier!

In vergelijking met andere landen is België al vele eeuwen bekend om haar grote diversiteit aan biersoorten. De rijkdom aan Belgische bieren wordt internationaal geprezen en de oorsprong van het brouwen gaat terug tot de middeleeuwen. Deze traditie zetten we bij Rimor Brewery graag voort maar dan met een verrassende twist. Rimor betekent namelijk ‘exploreren’ in het Latijn en we nemen alle bierliefhebbers dan ook graag mee op ontdekkingsreis naar de bijzondere ingrediënten van onze bieren.

Rimor – jouw ontdekking!

Vera en Emile Rimor

Emile & Vera hebben Nederlandse en Belgische roots.

Emile is al jarenlang een groot bierfanaat en als een echte Belg zijnde vooral groot liefhebber van ambachtelijk Belgisch bier.

Vera, eigenlijk absoluut geen bierdrinker, is toch verliefd geworden op deze bierfanaat en tsja dan is er geen weg meer terug… Inmiddels kan ze met alle gemak de trappistenbieren opnoemen en heeft Emile op proeverijen stevige concurrentie gekregen.

Samen gaan ze altijd op avontuur. Verre reizen gevuld met rotsklimmen, via ferrata, kajakken, fietsen, motorrijden, hiken, kamperen en niet te vergeten minigolf 😉. Het avontuur lonkte echter niet alleen in hun vrije tijd maar ook op professioneel vlak want eeuwen geleden waren ze waarschijnlijk ontdekkingsreizigers geweest. Dus wat doen (inmiddels) 2 bierliefhebbers dan, de meest avontuurlijke brouwerij van België opzetten natuurlijk! Samen hebben ze heerlijke bierrecepten opgesteld met oog voor het Belgische ambacht maar dan net even anders. Heerlijke bieren, rijkelijk gevuld met bijzondere ingrediënten. Ga jij mee op bierontdekkingsreis?

Rimor – jouw ontdekking!

Scroll to Top

Ben jij oud genoeg om Rimor te ontdekken?

Helaas ben jij nog te jong om Rimor te ontdekken. Houd vol, het is het wachten meer dan waard 😊!

Ben jij oud genoeg om Rimor te ontdekken?